Комисията беше създадена, след като депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов,обяви, че

...
Комисията беше създадена, след като депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов,обяви, че
Коментари Харесай

Второ заседание на комисията за Глеб Мишин

Комисията беше основана, откакто депутатът от ПП-ДБ Атанас Атанасов,обяви, че се правят схеми с разпределяне на българско поданство. управителен от Мишин, посредством който се инфилтрират хора от разследващите служби на Русия в Европа.

По думите му българско поданство е било раздавано на база подправени документи и се осъществявало със знанието на Държавна организация „ Национална сигурност ".

 

Притеснителните обстоятелства към руснака Глеб Мишин започнаха последователно да се появяват в общественото пространство. Заговори се за “фабрика за произвеждане на български жители ”, откакто обява на “Медиапул ” разкри скица за придобиване на подправено поданство на база подправени документи. В обявата се твърди, че в 4000 преписки за даване на българско поданство на чужденци от страни в някогашния Съветски съюз са употребявани " явно " подправени документи ", в това число подправен акт за раждане. Заявява се също, че въпросните документи са минали през инспекция от ДАНС, като за голямото болшинство от тях не е бил открит проблем. 

 

Твърди се, че Глеб Мишин стои зад тази скица.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР